A csodálatos nő


Szüleim többek között arra neveltek, hogy tanuljak szorgalmasan, dolgozzak keményen annak érdekében, hogy legyen egy szuper, jól fizető állásom. Én ennek az intelemnek folyamatosan próbáltam töredéktelenül megfelelni. Közben azonban észre sem vettem, hogy egyre inkább férfiakra jellemző tulajdonságokat kezdtem magamra venni. Ha otthon bármi elromlott, szó nélkül megjavítottam. Gyakran többet dolgoztam, mint a mellettem lévő partnereim, sok esetben ambiciózusabb voltam náluk. A nap végére már olyannyira elfáradtam, hogy a számomra igazán fontos dolgok, mint például a saját személyiségem fejlődése, teljesen háttérbe szorultak. S közben értetlenül figyeltem, hogyan futnak egymás után zátonyra a párkapcsolataim. Félreértés ne essék, nem hibáztatom ezért a szüleimet, hiszen ők mindvégig a lehető legjobbat akarták nekem, és én is bármikor megálljt parancsolhattam volna ennek az életformának.

Robotolunk, mint egy férfi; egyszerre több szerepben is próbálunk tökéletesen helyt állni: nőként, anyaként, barátként, szeretőként, pénzkeresőként. Sajnos, egyre inkább azt tapasztalom, hogy a nőiségünk megélése az utolsó helyre esett vissza a prioritási listánkon.

A coaching pályámon szerzett tapasztalatok, a különböző önismereti képzések, illetve saját kutatásaim is óriási mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy amikor mostanában belenézek a tükörbe – bár a személy változatlan – egy határozott, kiegyensúlyozott nő mosolyog vissza rám. S természetesen mindezt a környezetem is észreveszi.
Amikor ezeket a sorokat írom, érzem a pici pillangókat repdesni a gyomromban, boldog vagyok, megérkeztem, nővé váltam.

Ezért is gondoltam arra, hogy ezzel témával mélyrehatóbban fogok foglalkozni, hiszen szeretném, ha más is megtapasztalná ezt a csodálatos átalakulást, visszatalálást a nőiességünkhöz, önmagunkhoz.

Nők vagyunk és csodálatosak!
Legyünk büszkék erre és tegyünk meg mindent azért,
hogy a ragyogásunkat az egész világ észrevehesse!

A Csodálatos és sikeres Nő
Facebook oldal


Üdvözöllek “A Csodálatos és Sikeres Nő” oldalán, ahol nap mint nap olvashatsz érdekes blogokat és nézhetsz izgalmas YouTube videókat a nőiesség kulisszatitkairól.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz! >>>


Jump Könyvbemutató


Még mielőtt kiutaznék Amerikába, úgy döntöttem, szervezek egy könyvbemutatót dedikálással.
A Jump című művem angolul jelent meg, aminek a magyar fordítása Ugorj! alcíme pedig, „Hogyan érhetsz el bármit, amit csak szeretnél mindössze 3 hónap alatt?”.

Részt kívánok venni az eseményen>>>


Nőnek lenni jó
ELŐKÉSZÍTŐ MUNKAFÜZET


Te is szeretnéd, ha 2019 már végre számodra is egy csodálatos év lenne?
Jó lenne már végre fantasztikusan érezni magad a bőrödben?
Ha a válaszod igen, akkor ez a munkafüzet egyértelműen neked szól!

Ebbe a testbe születtél. Nő vagy és csodálatos! Légy büszke rá és tégy meg mindent azért, hogy a ragyogásodat az egész világ észrevehesse!
Annak érdekében azonban, hogy maximálisan boldog legyél, ki kell tárnod a szíved, és vissza kell találnod a mélyben lakozó nőiességedhez!

Letöltöm az ingyenes munkafüzetet >>>


A Csodálatos Nő
MUNKAFÜZET


A mai világban nem egyszerű nőnek lenni.

Egyrészt igyekszünk megfelelni a gyermekkorunk óta jellemző, kimondott vagy ki nem mondott nemi sztereotípiáknak, másrészt folyamatosan keressük a helyünket, hiszen szakmai kompetenciáink, ambícióink, készségeink lényegesen többre tesznek minket hivatottá, mint a korábbi generációk hölgy tagjait.

Szeretném megnézni a munkafüzetet! >>>


Nőnek lenni jó
Intenzív Online Akadémia


Egy olyan módszert hozok most el neked, ami már a világon rengeteg nőnek segített, hogy boldog kiegyensúlyozott életet élhessen! Ezen a másfél hónapos intenzív online tréningen elsajátíthatod mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy őrületesen jól érezd magad a bőrödben. Szóval, ha készen állsz egy fantasztikus utazásra, akkor itt az ideje, hogy lépj!

Kíváncsi vagyok a részletekre >>>


Élj Bőségben
Intenzív Online Akadémia


Te is szeretnéd, ha 2019 már végre számodra is egy sikerekben gazdag év lenne? Ha igen, akkor ez a 2 napos sikertréning egyértelműen neked szól!

Sokan mondják, az élet nem habos torta. Én azt mondom: az élet olyan, amilyennek elképzeled és megalkotod. A választás a te kezedben van.

Részt szeretnék én is venni az Intenzív Online Tréningen >>>


Egyéni Coaching Program


Nőnek lenni csodálatos…manapság azonban, mi magunk is robotolunk, mint egy férfi; egyszerre több szerepben is próbálunk tökéletesen helyt állni: nőként, anyaként, barátként, szeretőként, pénzkeresőként.

Sajnos, egyre inkább azt tapasztalom, hogy a nőiségünk megélése az utolsó helyre esett vissza a prioritási listánkon.

Ezért is gondoltam arra, hogy ezzel témával mélyrehatóbban fogok foglalkozni, hiszen szeretném, ha más is megtapasztalná ezt a csodálatos átalakulást, visszatalálást a nőiességünkhöz, önmagunkhoz.

Kíváncsi vagyok a részletekre >>>


JUMP – A könyv

How to achieve absolutely anything in just 3 months

Ebben a könyvben megtudhatjátok, hogyan lehet bármit elérni az életben, amit csak szeretnétek 3 hónap alatt.

A könyvet 2015-ben írtam, amikor is hátrahagytam az úgymond “biztonságot” jelentő, jól fizető állásomat és ugrottam…az ismeretlenbe.

Ez a lépés életem legjobb döntésének bizonyult.

A könyvet itt tudod beszerezni >>>

JOIN MY NEWSLETTER!

Join over 3.000 visitors who are receiving my newsletter that will help you find a way back your heart and reconnect with your feminine side!

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

I hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else. You can unsuscribe at any time.