A Csodálatos Nő
Egyéni Coaching Program

…Hogy az egész világ meglássa a benned lakozó fantasztikus nőt!

Nőnek lenni csodálatos…

…Manapság azonban, mi magunk is robotolunk, mint egy férfi; egyszerre több szerepben is próbálunk tökéletesen helyt állni: nőként, anyaként, barátként, szeretőként, pénzkeresőként.

Sajnos, egyre inkább azt tapasztalom, hogy a nőiségünk megélése az utolsó helyre esett vissza a prioritási listánkon.

A coaching pályámon szerzett tapasztalatok, a különböző önismereti képzések, illetve saját kutatásaim is óriási mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy amikor mostanában belenézek a tükörbe – bár a személy változatlan – egy határozott, kiegyensúlyozott nő mosolyog vissza rám. S természetesen mindezt a környezetem is észreveszi.
Amikor ezeket a sorokat írom, érzem a pici pillangókat repdesni a gyomromban, boldog vagyok, megérkeztem, nővé váltam.

Ezért is gondoltam arra, hogy ezzel témával mélyrehatóbban fogok foglalkozni, hiszen szeretném, ha más is megtapasztalná ezt a csodálatos átalakulást, visszatalálást a nőiességünkhöz, önmagunkhoz.

Személyes Történetem

Sokan keressük a Nagy Őt, és bizony ez alatt az idő alatt, egy-egy sikertelen kísérlet után néha elbizonytalanodunk, elfáradunk és a legszívesebben feladnánk az egészet. De valami mégis mindig továbblendít minket. A hit, a bizalom, hogy egyszer, talán ránk is ránk talál a szerelem. A mai posztom most azokhoz a hölgyekhez szól, akik éppen ezen az úton vannak rajta…
Talán 3 éves korom óta álmodozom a hófehér ruháról, és arról a rengeteg emberről, aki majd engem ünnepel azon a csodálatos napon, amikor végre kimondom a párommal azt a bizonyos „Boldogító Igen”-t. 41 hosszú év, sok-sok próbálkozással, néhány csalódással, sírással teli éjszakával, de a mai nap úgy gondolom, hogy megérte. 🍾 Ahogyan az idézet is mondja: Nem az számít, hogy hányszor esel el, hanem az, hogy hányszor tudsz felállni!
Sokan várják a csodát, és azzal ámítják magukat, hogy a szerelem anélkül, hogy tennének érte, majd egyszer rájuk talál. Otthon gubbasztanak, ahelyett, hogy élnének. Elkeseredésükben esznek néha egy csokit, elszívnak egy cigarettát, vagy megisznak egy pohár bort.
A cigaretta kivételével az előző állítások rám is igazak voltak. Egészen addig ment ez az önkínzó, önsajnáló játék az életemben, amíg egy szép napon meg nem értettem, hogy ha én nem teszek a boldogságomért, akkor az, bizony soha nem lesz az enyém. Nekem kell először megtanulnom az önszeretetet, és megint csak nekem kell végre elkezdenem tenni az egészségemért, valamint eljárni olyan helyekre, ahol talán az a bizonyos illető is jelen van.
Elengedhetetlen, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és hogy a test-lélek-gondolkodásmód egyensúlya meglegyen az életünkben. Nem másért, csak is kizárólag magunkért.
Lehet, hogy túl vagy már a 30-on. Sőt, elképzelhető, hogy már a 40-en is. De hidd el, SOHA NEM KÉSŐ! A szerelem mindenki számára adott. Csak ki kell érte nyújtanunk a kezünket. 💏 Olyan ez, mint a pénz. Korlátlan mennyiségben áll a rendelkezésünkre. Először azonban el kell ezt a tényt hinnünk, majd meg kell változtatnunk az ezzel kapcsolatos gondolkodásmódunkat.
Egy ideig én is csak ültem a babérjaimon, és vártam a csodát. Aztán egy szép napon megráztam magam, és elindultam a saját boldogságom felé. Tettem az egészségemért, odafigyeltem a szívemre, és folyamatosan képeztem magam. Felépítettem a vállalkozásomat, írtam egy könyvet angol nyelven, melynek címe: JUMP – How to achieve absolutely anything in just 3 months és a mai nap már lelkesen támogatom, coacholom a hozzám segítségért forduló hölgyeket. 💃 Mint azt tudjátok, 2 téma a szenvedélyem:
1. Hogyan legyünk jó nők? 👠 Kiegyensúlyozottak, boldogok és szexik, hogy a már meglévő partnerünk újra belénk szerethessen. Vagy ha esetleg még mindig egyedül tengetjük a napjainkat, akkor a nagy Ő végre észrevegye, hogy mi is a világon vagyunk.
2. Hogyan találjuk meg az álom hivatásunkat, termeljünk passzív jövedelmet, és induljunk el a pénzügyi szabadság irányába? 💰
Ha úgy érzed, hogy elakadtál az életedben, elfáradtál, vagy egyszerűen csak valahogy letértél az útról, és már egy ideje nem találod a helyed, ne keseredj el. Mindig van megoldás. Én itt vagyok, és a célom az, hogy együtt megtaláljuk a boldogsághoz vezető utat.
 
Ne feledd! Az életed egy kincs. A legnagyobb! 
Ne rontsd el azzal, hogy túl későn ébredsz rá minderre.
BOLDOGSÁGRA FEL! 💞

És hogy kinek szól ez a program? NEKED, ha úgy érzed, hogy:

BÁR VAN EGY “ok” ÁLLÁSOD, ÉS LÁTSZÓLAG MINDEN RENDBEN VAN, MÉG IS ÜRESNEK ÉRZED BELÜL MAGAD

TÖBB IDŐT SZERETNÉL FOGLALKOZNI ÖNMAGADDAL, DE VALAHOGY MINDEN MÁS FONTOSABBNAK TŰNIK

Végre te is CSODÁLATOSAN szeretnéd érezni magad a bőrödben

VAGY UNOD MÁR, HOGY EGYEDÜL VAGY, ÉS JÓ LENNE HA RÁD TALÁLNA A SZERELEM

SZERETNÉL MÁR VÉGRE ÖNMAGAD LEGJOBB BARÁTJA LENNI

VAGY EGYSZERŰEN MEG SEM TUDOD FOGALMAZNI A PROBLÉMÁT, MÉG IS AZ UTÓBBI IDŐBEN TÁVOL KERÜLTÉL A SZÍVEDTŐL, A NŐIESSÉGEDTŐL

KÉSZEN ÁLLSZ ARRA, HOGY KIHOZD MAGADBÓL A MAXIMUMOT ÉS VÉGRE AZ A CSODÁLATOS NŐ LEGYÉL, AKI MINDIG IS SZERETTÉL VOLNA LENNI

A célom, hogy Te is kiteljesedj mint NŐ, és hogy megértsd, hogy ideáig mi tartott vissza attól, hogy igazán boldog légy, és ha lehet, még jobban beleszeress majd az életedbe és önmagadba is. 

Hidd el, képes vagy rá!

Nos, készen állsz egy új életet kezdeni?

Te is szeretnéd, hogy a 2021-es év már végre számodra is egy élményekben gazdag év legyen?
Ha igen, akkor ez a program kifejezetten neked szól!

A 3 hónapos Coaching program ára: 109.900 Ft

Részletfizetés esetén 10%-os adminisztrációs költséget számolok fel.
Az árak alanyi Áfa mentesek

Jelentkezni itt tudsz!

  “Reading this book may be just the thing needed to give a reader the encouragement to “Jump.” 
  Readers’ Favorite

  Olvastad már a könyvemet?

  JOIN MY NEWSLETTER!

  Join over 3.000 visitors who are receiving my newsletter that will help you find a way back your heart and reconnect with your feminine side!

  I agree to have my personal information transferred to MailChimp ( more information )

  I hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else. You can unsubscribe at any time.