2019. október 1.

A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van.

– Bob Dylan​

Szeretettel köszöntelek, Orsi vagyok.

Mivel foglalkoznál, ha a pénz nem számítana? Vajon alkalmazott lennél, vagy saját vállalkozást hoznál létre?

Jómagam annak idején sokat játszadoztam ezzel a kérdéssel. Vajon szívesen otthagynám-e azt a környezetet, céget, amelyiknél éppen akkor dolgoztam? Mernék-e belevágni valami újba, ismeretlenbe? Mi van akkor, ha hibázom? Hogy viselném az esetleges kudarcot? Természetesen ezeket a kérdéseket a saját kis félelmeim táplálták. Azok a fránya önkorlátozó hiedelmek még azt is elhitették velem, hogy nincsenek jó ötleteim és, hogy nem vagyok elég kreatív ahhoz, hogy saját lábra álljak. Abban a pillanatban azonban, hogy elkezdtem ezekkel a negatív berögzülésekkel foglalkozni, tisztogatni őket, egy teljesen új, mindaddig számomra ismeretlen világ tárult elém. Hirtelen kinyíltak a kapuk, és végre észrevettem a körülöttem lévő számtalan lehetőséget. Lassan 3 éve, hogy úgy döntöttem, elég volt a robotizmusból és ugrottam…az ismeretlenbe! Azóta természetesen az egész életem megváltozott. Most már én is minden reggel egy hatalmas mosollyal az arcomon ébredek, hiszen azt csinálhatom, amiben maximálisan hiszek, alkothatok, segíthetek, boldogan, anyagi függetlenségben élhetek.

Nos, készen állsz arra,
hogy a te történeted is hasonlóan alakuljon?

Sokan mondják, az élet nem habos torta. Én azt mondom: az élet pont olyan, amilyennek elképzeled és megalkotod azt.
A választás a te kezedben van.

Emlékeztek még a Gazdálkodj Okosan játékra?

Általában milyen eredménnyel végeztetek? Ti voltatok azok, akik jól beosztották a pénzüket, és többnyire nyertetek, vagy inkább a leghamarabb kiesők táborába tartoztatok?

Én gyermekkoromban rengeteget társasoztam a családommal. S bár a játék sok mindenre megtanított, amikor felnőttem, éreztem, hogy bőven van még mit fejlődnöm a pénzgazdálkodás területén.

* Ti például mit tesztek a zsebpénzetekkel? Rögtön el szoktátok költeni, vagy esetleg elteszitek, és jól meggondoljátok, hogy mikor és mit vesztek belőle?
* Van bármilyen egyéb bevételetek a szüleitektől kapott havi apanázson kívül?
* Gondolkodtatok már azon, hogy mivel szeretnétek foglalkozni, amikor kikerültök a nagybetűs életbe? Fontos, hogy megértsétek, hogy én itt most nem a körülöttetek élők véleményére vagyok kíváncsi, hanem arra, hogy SZÁMOTOKRA mi is jelenti azt az életcélt, amire ti megszülettetek.

* A ti életetekben mennyire jellemzőek az önkorlátozó hiedelmek? Sokszor jár a következő pár mondathoz hasonló negatív gondolat a fejetekben?
– Nekem soha semmi nem sikerül.
– Nem vagyok elég jó…
– Kifolyik a kezem közül a pénz.
– Nekem nincsenek jó ötleteim.
– A szüleim sem voltak gazdagok, akkor hát miért pont nekem sikerülne a pénzügyi szabadság elérése…
* Végezetül mennyire gazdálkodtok jól az időtökkel? Mindig mindent az utolsó pillanatra hagytok, vagy rendelkeztek kellő önfegyelemmel annak érdekében, hogy a különböző projekteket időben befejezzétek?

Sokan elképzelhető, hogy most Pató Pálhoz hasonlóan azt gondoljátok:
Ej, ráérünk arra még! Majd elkezdünk ezekkel a dolgokkal akkor foglalkozni, amikor végre kikerülünk az iskolapadból.

De valóban így van? Elég lesz csak akkor cselekedni?

Tisztában vagyok azzal, hogy ebben a pillanatban még az iskola a második otthonotok, de higgyétek el, a megfelelő pénzgazdálkodás elsajátítását nem lehet elég korán elkezdeni.

Jómagam mindig a spórolósok közé tartoztam. Mire a barátaim már egytől egyig elköltötték a pénzüket, az én kis malac perselyem még mindig tele volt. Fogalmam sem volt miért, de boldoggá tett a gyarapodó pénz látványa. S mivel ez a hozzáállásom felnőttkoromra sem változott, különböző könyveket bújva igyekeztem több és több ismeretet szerezni a témában.

Most már több, mint négy éve segítem az ügyfeleimet a pénzzel kapcsolatos elakadásaik feltérképezésében és megváltoztatásában, az álom munkájuk megtalálásában, és abban, hogy olyan rendszereket alakíthassanak ki önmaguk és a szeretteik számára, ahol a pénz dolgozik értük és nem ők a pénzükért.

Az akadémia alatt elsajátítható eszköztár teljes mértékben megváltoztatta az én és az ügyfeleim életét.

Így biztos vagyok benne, hogy rátok is nagy hatással lesz majd!

Ezek a modulok annyira egyszerűek, hogy bárki, aki józan paraszti ésszel és alapvető matematikai tudással rendelkezik, – vagyis tud összeadni, és kivonni, – képes megérteni.

Talán nem is gondolnátok, de sokszor nem az számít, hogy mennyi zsebpénzt (később fizetést) kaptok havi szinten.

Ennél sokkal fontosabb, hogy rendelkeztek-e az anyagi biztonság megteremtéséhez szükséges eszközökkel, tudjátok-e, hogyan változtassatok azokon a szokásaitokon, amik csak visszatartanak titeket attól, hogy igazán nagy sikereket érjetek el, valamint hogy kitartók vagytok-e a céljaitokat illetően, és hogy tudatosan követitek-e a pénzvilág játékszabályait.

Ha így tesztek, rövid időn belül az eredmény is megérkezik majd.

Érdekes tény:
Az emberek többsége állandó pénzproblémával küszködik. Nem feltétlen azért, mert nincs elegendő jövedelmük, hanem azért, mert fogalmuk sincs, hogyan gazdálkodjanak a meglévő bevételükkel.

Ha azonban sikeresek akarunk lenni, akkor elengedhetetlen, hogy havi szinten tudjuk, mire költjük el a pénzünket, és hogy azzal is tisztában legyünk, hogy egyáltalán mennyi az összes havi kiadásunk.

Itt a lehetőség, hogy egy új történetet kezdj el élni! Tedd meg ezt magadért, a családodért és az egész világért! Én végig Veled leszek majd és fogom a kezed. Sőt a zárt Facebook csoport minden tagja is inspirálni és támogatni fog.

Ez alatt a 7 hónap alatt megérted majd a MIÉRTjeidet (coaching), megtanulod a HOGYANt (eszköztár), és egy kész AKCIÓTERVvel távozol majd, ami megváltoztathatja az egész eddigi életedet!

Készen álltok? Akkor rajta!
Tanuljunk meg együtt okosan gazdálkodni a pénzünkkel.

És hogy mennyire hiszek én Benned,
és a kurzusnak az erejében?

Maximálisan!!!

Vagyis ha tényleg készen állsz, megteszel minden tőled telhetőt a 7 hónapos tréning alatt:

  • folyamatosan elvégzed a feladatokat,
  • kitöltöd a munkafüzeteket,
  •  és aktívan részt veszel az online – de élő előadásokon,
  • valamint a zárt Facebook csoportban,

akkor az Akadémia elvégzésével úgy érzed majd, hogy kinyílik előtted a világ, és végre Te is elkezded látni a körülötted lévő megannyi lehetőséget.

És ha mégsem így lenne? Vállalom a tandíj visszafizetését!

Ajándék

Még mielőtt elindulnál a pénzügyi szabadság irányába, fontos hogy tisztában légy azzal, hogy

  • miért is annyira fontos számodra, hogy anyagi függetlenségben élj,
  • milyen erőforrásokkal rendelkezel már most ennek megteremtéséhez, illetve azt is tudnod kell, hogy
  • mekkora az az összeg, ami fedezné az általad megálmodott életszínvonalat.

KÉRD A KEZDŐ AJÁNDÉK MUNKAFÜZETET a csodálatos és sikeres nő Facebook oldalon!

1. ELŐADÁS – Október 1. (KeDD)

JELENLEGI KAPCSOLATOD A PÉNZZEL ÉS A GAZDAGSÁGGAL

Ahhoz, hogy végre te is pénzügyi szabadságban élj, elengedhetetlen, hogy megértsük milyen félelmek, esetleges elakadások, kívülről jövő elvárások, önkorlátozó hiedelmek jellemzik a pénzzel, bőséggel kapcsolatos gondolkodásodat és egyszer s mindenkorra megszabaduljunk mindentől, ami már nem szolgál téged.

HOL TARTASZ MOST?

HOGYAN SZABADULJUNK MEG AZ ÖNKORLÁTOZÓ HIEDELMEINKTŐL?

HOGYAN KERÜLJÜNK KI EGY NEGÍTÍV SPIRÁLBÓL?

2. ELŐADÁS – November 5. (KEDD)

PÉNZÜGYI SZABADSÁG ÉS PASSZÍV JÖVEDELEM

Ebben a modulban átbeszéljük, mit jelent a pénzügyi szabadság fogalma, és arról is ötletelgetünk majd, hogyan tudsz te is egy olyan életformát kialakítani, ahol a pénz dolgozik érted és nem te ő érte.
Cél, hogy a pénzzel kapcsolatos összes területen mérhető változáson menj keresztül.

MI A PÉNZÜGYI SZABADSÁG?

HOGYAN TERMELJÜNK PASSZÍV JÖVEDELMET?

ANYAGI FÜGGETLENSÉG KULCSA

3. ELŐADÁS – DECEMBER 3. (KEDD)

PÉNZGAZDÁLKODÁS MÁSKÉNT

Mennyire gazdálkodsz jól a pénzzel? A hónap végére teljesen lenullázódsz, vagy tudsz félretenni?
Az emberek többsége állandó pénz problémával küszködik. Nem feltétlen azért, mert nincs elegendő jövedelmük, hanem azért, mert fogalmuk sincs, hogyan gazdálkodjanak a meglévő bevételükkel. Elengedhetetlen ugyanis, hogy havi szinten ellenőrizzük, mire költjük el a pénzünket, illetve, hogy egyáltalán mennyi az összes havi kiadásunk.

TECHNIKA BEMUTATÁSA

4. ELŐADÁS – JANUÁR 7. (KEDD)

ÁLOMHIVATÁS MEGTALÁLÁSA

Tudtad, hogy az emberek 60%-a gyűlöli a munkáját?
Sajnos nagyon könnyű belekerülni abba a bizonyos mókuskerékbe, s mivel kitörni magunktól nem tudunk, elfogadjuk az elfogadhatatlant. Eladjuk az időnket és az álmunkat a megélhetésért.
A jó hír azonban az, hogy van megoldás. Te is képes vagy megtalálni azt a munkát, amiért érdemes minden nap felkelni, és amit szívvel-lélekkel csinálhatsz majd.

ÁLOM MUNKA MEGTALÁLÁSA

5. ELŐADÁS – FEBRUÁR 4. (KEDD)

IDŐGAZDÁLKODÁS

A helyes időgazdálkodás elengedhetetlen ahhoz, hogy tökéletesen lásd az előtted álló napok, hetek, hónapok feladatait. Ebből fog kiderülni ugyanis, hogy mennyi időt tudsz majd a különböző projektjeidre, a vállalkozásodra, a munkádra, a tanulmányaidra, a szabadidődre és egyéb számodra fontos tevékenységekre fordítani.

HALOGATÁS ÉS TÖKÉLETESSÉGRE VÁGYÁS

KUDARCTÓL VALÓ FÉLELEM KEZELÉSE

6. ELŐADÁS – MÁRCIUS 3. (KEDD)

TISZTÁNLÁTÁS ÉS ELKÖTELEZŐDÉS

Elérkeztünk az online program végéhez! Biztosan készen állsz?
Kitűzted a célokat?
Rendelkezel akciótervvel?
Mivel jutalmazod majd meg magad a siker elérésekor?
Elég motivált vagy?

KÉSZEN ÁLLOK DOKUMENTUM KÖZÖS KITÖLTÉSE

ELKÖTELEZŐDÉS

7. ELŐADÁS – ÁPRILIS 7. (KEDD)

JÖVŐTÁBLA KÉSZÍTÉS ÉS LEZÁRÁS

A mai nap elkészítheted a saját látvány tábládat.
Mint tudjuk, minél többször látjuk a céljainkat vizuálisan megjelenni, annál könnyebben el fogjuk hinni, hogy képesek vagyunk őket elérni…és azok szinte észrevétlenül meg is fognak valósulni.
A tudatalattink azokat a feltevéseinket fogadja el, amiket gyakran ismételgetünk. Beépülésük után, megváltozik majd a gondolkodásmódunk, ezt követően pedig a szokásaink és a cselekedeteink is átalakulnak majd.
Ne feledd! Ahhoz, hogy gazdag és sikeres legyél, el kell tudd képzelni ezt az állapotot!

JÓ SZÓRAKOZÁST!

ÉLJ BŐSÉGBEN! ONLINE AKADÉMIA

*  7 hónapos ONLINE Program
*  Előkészítő munkafüzet 
  *  7 Előadás: Minden hónap első keddjén
*  7 Munkafüzet 
* Házi feladatok az előadások közötti időszakra
 *  Zárt Facebook csoport

*  Folyamatos támogatás
KEZDÉS: 2019. október 1. (KEDD)
Ára: 35 eFt (Havi 5000 Ft)
Előleg: 5 000 Ft
(Fennmaradó összeg: 2019. szeptember 28-ig)

Fizetési lehetőségekAmennyiben bankon keresztül szeretnél utalni, kérlek írj üzenetet A Csodálatos és Sikeres Nő Facebook oldalon!

AMIT A KORÁBBI TRÉNINGEKRŐL MONDTAK:

“Elképesztően motiváló és csodálatos volt az előadásod! Nagyon sokat tett hozzá az életemhez! Követem a tanácsaidat, és minden nap foglalkozok a passzív jövedelem lehetőségeivel.” – Tímea

***

“A tréninget azoknak javaslom, akik komolyan veszik saját magukat és hisznek az álmaikban. Azoknak viszont nem, akik úgy indulnak neki, hogy „megpróbálom, majd csak lesz valahogy… vagy bejön vagy nem. Pár hét alatt még elszántabb és kitartóbb vagyok, letisztultak a terveim, javítottam az időbeosztásomon, megváltoztattam a pénzügyi szokásaimat és elmondhatom, hogy egy hónap alatt többet tettem a vállalkozásomért, mint az előző egy évben.” – Mariann

***

“Szeretném még egyszer megköszönni az együtt töltött időt, a segítségnyújtást, az őszinteséget, önzetlenséget és a közvetlenséget. Az előadások sorozata motiváló volt és segített tovább gondolni az eddigi céljaimat. KÖSZÖNÖM” – Katalin

***

“Nem akartad elhitetni, hogy minden varázsütésre megoldódik, de azt bebizonyítottad, hogy ha tudatosan végiggondolom, amit szeretnék és teszek is érte, akkor sikerülhet. Nagyon hiteles voltál. Nem kételkedtem abban egy pillanatig sem, hogy amiről beszélsz, azt komolyan gondolod, és hogy megvan mögötte az elméleti és a tapasztalati tudás is.” – Ditti

Te is szeretnél egyéni támogatást kapni a 3 hónapos Online Akadémia mellé?
Válaszd ki a Neked megfelelő csomagot!

ÉLJ BŐSÉGBEN! PLUSZ

Élj Bőségben Online Akadémia (Ára: 35 eFt)
+
1 x 90 perces Skype konzultáció a gyors megvalósítás érdekében
(Ára: 25 eFt)
+
“Jump – How to achieve absolutely anything in just 3 months” című könyvem dedikálva (Ára: 3 eFt)

Összesen 63 eFt helyett MOST CSAK 53 eFt

AZ ELSŐ 3 JELENTKEZŐNEK

Később már csak várólistára tudlak felvenni!3

ÉLJ BŐSÉGBEN! PRÉMIUM

Élj Bőségben Online Akadémia (Ára: 35 eFt)
+
3 x 90 perces Skype konzultáció a még gyorsabb megvalósítás érdekében (Ára: 75 eFt)
+
“Jump – How to achieve absolutely anything in just 3 months” című könyvem dedikálva (Ára: 3 eFt)

Összesen 113 eFt helyett MOST CSAK 95 eFt

AZ ELSŐ 3 JELENTKEZŐNEK

Később már csak várólistára tudlak felvenni!

Mit kínál és mit nem kínál az Online Akadémia?

Nos, ez nem a “Gazdagodj meg egy pillanat alatt” című tréning, és ha nem csinálod végig a feladatokat, még azt sem tudom garantálni, hogy sikeres leszel.
Viszont, ha komolyak a szándékaid, és tényleg készen állsz arra, hogy kitörj a mókuskerékből, akkor ebben a 7 hónapban tegyél meg ezért mindent. Add a tudásod legjavát, és az előadásokra és a hozzájuk tartozó munkafüzetek kitöltésére szánj legalább heti 3-4 órát.
Ha ezt megteszed, ígérem, Tőlem minden támogatást megkapsz a siker érdekében.
Sőt, a zárt Facebook közösség is hozzájárul majd ahhoz, hogy gyorsabban fejlődj, és hogy Te is minél hamarabb elindulhass a pénzügyi szabadság felé.

!!! Jó tudni !!!

Az anyagot a hozzá tartozó munkafüzettel együtt szerdánként kapod majd meg. Ezeknek feldolgozására egy hónap áll majd rendelkezésedre.

Házi feladatok, játékok, élő bejelentkezések a zárt Facebook csoporton keresztül történnek majd.

Amennyiben kérdésed van az Akadémiával kapcsolatosan,
azt itt most felteheted!

Kérlek  A Csodálatos és Sikeres Nő Facebook oldalon küldött üzenetedben jelezd, hogy egyedül vagy párban szeretnél részt venni a programban, illetve, hogy esetlegesen melyik csomag érdekel.

 

JOIN MY NEWSLETTER!

Join over 3.000 visitors who are receiving my newsletter that will help you find a way back your heart and reconnect with your feminine side!

I agree to have my personal information transferred to MailChimp ( more information )

I hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else. You can unsubscribe at any time.