Szeretettel köszöntelek, Orsi vagyok!

Life és Business Coach, Motívációs Előadó,
A Csodálatos Nő és A Sikeres Nő programok megalkotója.

Egész életemben az volt a vágyam, hogy rátaláljak a szenvedélyemre, arra a hivatásra, ami nem csak a számomra csodálatos, de amivel hozzájárulhatok ahhoz is, hogy a világunk napról napra egy picit szebb és jobb legyen.

Küldetésem, hogy minden nő rádöbbenjen arra, mennyi kincs és csoda rejlik benne. Csupán csak a felszínre kell ezeket a fantasztikus tulajdonságokat hozni belőlük.

2012-ben elvégeztem a Coach Akadémiát, felépítettem a Jump with Orsi vállalkozásom és emellett számos kisebb-nagyobb üzletet alakítottam ki.
2015-ben jelent meg a Jump – How to achieve absolutely anything in just 3 months című könyvem, melyet a linkre kattintva tudtok megvásárolni.

2 témakörben segítem az ügyfeleimet
itthon és világszerte:

A nőiesség és annak minden csínja-bínja


Az álom hivatás megtalálása és a pénzügyi szabadság elérése


Élj úgy, hogy minden napod egy csoda legyen.
Szeress szíved minden szeretetével, és mindezekre taníts meg másokat is!

A Csodálatos Nő

Hogy végre te is jól érezd magad a bőrödben…

Szüleim többek között arra neveltek, hogy tanuljak szorgalmasan, dolgozzak keményen annak érdekében, hogy legyen egy szuper, jól fizető állásom. Én ennek az intelemnek folyamatosan próbáltam töredéktelenül megfelelni. Közben azonban észre sem vettem, hogy egyre inkább férfiakra jellemző tulajdonságokat kezdtem magamra venni. Ha otthon bármi elromlott, szó nélkül megjavítottam. Gyakran többet dolgoztam, mint a mellettem lévő partnereim, sok esetben ambiciózusabb voltam náluk. A nap végére már olyannyira elfáradtam, hogy a számomra igazán fontos dolgok, mint például a saját személyiségem fejlődése, teljesen háttérbe szorultak. S közben értetlenül figyeltem, hogyan futnak egymás után zátonyra a párkapcsolataim. Félreértés ne essék, nem hibáztatom ezért a szüleimet, hiszen ők mindvégig a lehető legjobbat akarták nekem, és én is bármikor megálljt parancsolhattam volna ennek az életformának.

Robotolunk, mint egy férfi; egyszerre több szerepben is próbálunk tökéletesen helyt állni: nőként, anyaként, barátként, szeretőként, pénzkeresőként. Sajnos, egyre inkább azt tapasztalom, hogy a nőiségünk megélése az utolsó helyre esett vissza a prioritási listánkon.

A coaching pályámon szerzett tapasztalatok, a különböző önismereti képzések, illetve saját kutatásaim is óriási mértékben hozzájárultak ahhoz, hogy amikor mostanában belenézek a tükörbe – bár a személy változatlan – egy határozott, kiegyensúlyozott nő mosolyog vissza rám. S természetesen mindezt a környezetem is észreveszi.
Amikor ezeket a sorokat írom, érzem a pici pillangókat repdesni a gyomromban, boldog vagyok, megérkeztem, nővé váltam.

Ezért is gondoltam arra, hogy ezzel témával mélyrehatóbban fogok foglalkozni, hiszen szeretném, ha más is megtapasztalná ezt a csodálatos átalakulást, visszatalálást a nőiességünkhöz, önmagunkhoz.

Ha te is úgy érzed, hogy

Bár van egy jól fizető állásod, és látszólag minden rendben van, még is üresnek érzed belül magad
Több időt szeretnél foglalkozni önmagaddal, de valahogy minden más fontosabbnak tűnik
Meg szeretnél szabadulni azoktól a fránya felesleges kilóktól, de a jól ismert jo-jo effektusból már eleged van
Unod már, hogy egyedül vagy, és jó lenne ha rád találna a szerelem
Szeretnél már végre önmagad legjobb barátja lenni
Ki tudja miért, de az utóbbi időben távol kerültél a szívedtől, a nőiességedtől
Készen állsz arra, hogy kihozd magadból a maximumot és végre az a csodálatos nő legyél, aki mindig is szerettél volna lenni
 

A Sikeres Nő

Hogy végre te is olyan életet élhess, amilyenre mindig is vágytál…

Nyilván hallottatok már a pénz és az idő fránya összefonódásáról. Mit is értünk mi ez alatt?

Mindannyian elcseréljük az időnket a pénzért. Így működik a társadalom. Azonban nem mindegy, hogy milyen alkut kötünk.

A legtöbben éjjel-nappal robotolunk, annak érdekében, hogy legyen mit ennünk, legyen hol laknunk, ruházkodnunk, stb. Miután kifizettük az összes szükséges számlát és félretettük a pénzt a hónap egyéb kihagyhatatlan költségeire, szinte semmi nem marad arra, hogy esetleg azon gondolkodjunk, hogyan juthatnánk az egyről a kettőre.

A jó hír az, hogy ezen változtathatunk. Rengeteg lehetőség áll a rendelkezésünkre, csak ki kell nyitnunk a szemünket, hogy meg is lássuk őket.

Célom az, hogy támogassalak benneteket egy olyan élet kialakításában, ahol a pénz dolgozik értetek, es nem ti érte.

A Sikeresség Kulcsa programon belül két témakörben támogatom ügyfeleimet:

Találd meg az álom hivatásod!

Út a pénzügyi szabadság felé…

Ha te is úgy érzed, hogy

Eleged volt már abból, hogy nincsen célja az életednek
Félelemmel tölt el, ha a pénzre, vagy annak hiányára gondolsz
Már nem szeretnél hónapról hónapra élni
Nem vagy boldog a jelenlegi munkahelyeden
Itt az ideje annak, hogy felelősséget vállalj a saját életedért és végre megvalósítsd az álmaidat
Készen állsz arra, hogy kihozd magadból a maximumot és végre olyan életszínvonalat alakíts ki magadnak, amilyet csak szeretnél