A csodálatos nő


Az ősi kultúrákban, ahogy a védikus kultúrában is, a nőket az erkölcs és a család őrzőjeként becsülték, óvták, védték, az élet forrásaként tisztelték.
A mai világban azonban nem egyszerű nőnek lenni. Egyrészt igyekszünk megfelelni a gyermekkorunk óta jellemző, kimondott vagy ki nem mondott nemi sztereotípiáknak, másrészt folyamatosan keressük a helyünket, hiszen szakmai kompetenciáink, ambícióink, készségeink által lényegesen többre vagyunk hivatottak, mint a korábbi generációk hölgy tagjai. Többségünk számára a karrier és a család közötti egyensúlyozás korántsem egyszerű, hiszen a napi munka után általában ránk hárul a családról és a gyermeknevelésről szóló második műszak nagyobbik része is. Igazi kihívást jelent ezeket az életterületeket megfelelően integrálni.

Minden szerepünk „eljátszása” megérne egy külön fejezetet, hiszen komolyan érintik mind a saját, mind a családunk létét. Van közöttük, ami társadalmi, gazdasági kényszerből fakadó szerep – pl. a pénzkereső szerep vállalása – és van, amit mi generálunk, vagy amihez mi asszisztálunk – pl. egy, vagy több gyermekszülést követően is „bombanőként” kívánunk társunk előtt fellépni.

A fiatalabbak még reménykednek, hogy ezt természetes úton majd az élet meghozza. Ám ahogy idősebbek leszünk, jönnek a komolyabb élethelyzetek, s látjuk, hogy a vágyainkért keményen meg kell dolgozni, legyen ez egy szép külső, egy sikeres karrier, vállalkozás vagy egy jó családi élet.

Annak érdekében, hogy boldogok legyünk elengedhetetlen, hogy megtaláljuk a külső-belső lelki egyensúlyunkat, és összhangba kerüljünk önmagunkkal.
Ezért is gondoltam arra, hogy ezzel témával mélyrehatóbban fogok foglalkozni, hiszen szeretném, ha te is megtapasztalnád, mennyi csoda rejlik benned. Ehhez mindössze ki kell nyitnod a szívedet, és visszatalálnod a nőiességedhez, önmagadhoz.

Nők vagyunk és csodálatosak!
Legyünk büszkék erre és tegyünk meg mindent azért,
hogy a ragyogásunkat az egész világ észrevehesse!


A Csodálatos Nő
Facebook oldal


Üdvözöllek “A Csodalatos Nő” oldalán, ahol nap mint nap olvashatsz érdekes blogokat és nézhetsz izgalmas YouTube videókat a nőiesség kulisszatitkairól.

Csatlakozni szeretnék a csoporthoz! >>>

Nőnek lenni jó
ELŐKÉSZÍTŐ MUNKAFÜZET


Te is szeretnéd, ha 2018 már végre számodra is egy csodálatos év lenne?
Jó lenne már végre fantasztikusan érezni magad a bőrödben?
Ha a válaszod igen, akkor ez a munkafüzet egyértelműen neked szól!

Ebbe a testbe születtél. Nő vagy és csodálatos! Légy büszke rá és tégy meg mindent azért, hogy a ragyogásodat az egész világ észrevehesse!
Annak érdekében azonban, hogy maximálisan boldog legyél, ki kell tárnod a szíved, és vissza kell találnod a mélyben lakozó nőiességedhez!

Letöltöm az ingyenes munkafüzetet >>>A Csodálatos Nő
MUNKAFÜZET


A mai világban nem egyszerű nőnek lenni.

Egyrészt igyekszünk megfelelni a gyermekkorunk óta jellemző, kimondott vagy ki nem mondott nemi sztereotípiáknak, másrészt folyamatosan keressük a helyünket, hiszen szakmai kompetenciáink, ambícióink, készségeink lényegesen többre tesznek minket hivatottá, mint a korábbi generációk hölgy tagjait.

Szeretném megnézni a munkafüzetet! >>>

A Csodálatos Nő
1 napos workshop – london


Eleged van abból, hogy a boldogtalanságot evéssel kompenzálod?
Nem érzed jól magad a bőrödben?
Unod, hogy minden ismerősöd párkapcsolatban él, te pedig az estéket egyedül töltöd?

Ez a probléma magától nem oldódik meg!
Ebben a helyzetben nincsenek fél megoldások!

Részt szeretnék én is venni a workshopon >>>Egyéni Coaching Program


Nőnek lenni csodálatos…manapság azonban, mi magunk is robotolunk, mint egy férfi; egyszerre több szerepben is próbálunk tökéletesen helyt állni: nőként, anyaként, barátként, szeretőként, pénzkeresőként.

Sajnos, egyre inkább azt tapasztalom, hogy a nőiségünk megélése az utolsó helyre esett vissza a prioritási listánkon.

Ezért is gondoltam arra, hogy ezzel témával mélyrehatóbban fogok foglalkozni, hiszen szeretném, ha más is megtapasztalná ezt a csodálatos átalakulást, visszatalálást a nőiességünkhöz, önmagunkhoz.

Kíváncsi vagyok a részletekre >>>

JUMP
A könyv

How to achieve absolutely anything in just 3 months

Ebben a könyvben megtudhatjátok, hogyan lehet bármit elérni az életben, amit csak szeretnétek 3 hónap alatt.

A könyvet 2015-ben írtam, amikor is hátrahagytam az úgymond “biztonságot” jelentő, jól fizető állásomat és ugrottam…az ismeretlenbe.

Ez a lépés életem legjobb döntésének bizonyult.

A könyvet itt tudod beszerezni >>>